Duits leren

Waarom Duits leren

Er zijn een aantal redenen waarom Duits leren goed is. Dit zijn veelal dezelfde redenen dan om Engels leren. Als je de Duitse taal goed beheerst dan kun je je op de arbeidsmarkt onderscheiden. Tegenwoordig zijn er in het bedrijfsleven weinig mensen die fatsoenlijk Duits spreken. Daarom is het echt een voordeel als je goed Duits spreekt. Bovendien is Duitsland ons grootste buurland en worden er veel zaken gedaan met Duitsland. Met Duits leren vergroot je letterlijk en figuurlijk je bewegingsruimte en je belevingswereld voor wat betreft de arbeidsmarkt en het culturele aanbod. Steeds meer Nederlanders ontdekken Duitsland als vakantieland. Duits leren kan je helpen om met de Duitsers te communiceren. Dit kan je vakantieverblijf aanzienlijk veraangenamen. Dat niet alleen, Duits is vooralsnog de belangrijkste taal binnen de EU. Ongeveer 105 miljoen mensen hebben Duits als moedertaal. Duitsland is economisch en politiek gezien een grootmacht en daardoor worden je kansen op de arbeidsmarkt door Duits leren echt vergroot, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Zeker in economisch moeilijker tijden is het van belang dat je je onderscheidt en dat je je kansen vergroot. Begin daarom snel met Duits leren.

 

Waar Duits leren

Veel mensen hebben een druk leven en vinden het daarom moeilijk om een cursus te volgen. Voor die mensen biedt een thuisopleiding van het NHA de oplossing. Je kunt dus thuis Duits leren, zelf je studieschema en studietempo bepalen. Je wordt online bij de cursus begeleid door een vakdocent. Het NHA is een van de grootste en beste aanbieders van op het gebied van afstand onderwijs. Ze bieden een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij de taalcursussen wordt er gebruik gemaakt van de beproefde E.L.S. methode, waardoor het Duits leren snel en gemakkelijk gaat. Wil je ook Duits leren bij het NHA? Klik dan hier of op onderstaande banner:

 


Duits leren

 

Je kunt bij NHA kiezen voor Levend Duits voor beginners of gevorderden, en daarnaast wordt er een cursus Zakelijke correspondentie Duits aangeboden. Zo is er voor elk niveau een alternatief. Beginners kunnen Duits leren en gevorderden kunnen de kennis van de Duitse taal vergroten. NHA biedt de mogelijkheid om elke cursus 14 dagen op proef te nemen, zodat je eerst kunt kijken of de cursus bevalt. Je krijgt bij een taalcursus altijd een handzame vertaalcomputer en een discman. Bovendien krijg je een digitaal geluidsbestand die je kunt afspelen op je PC, smartphone, mp3 speler of tablet. Verder zijn er momenteel bijzondere kortingen en krijg je nu bij aanmelding een tablet PC cadeau, inclusief een cursus timemanagement. Het is daarom extra voordeling om nu te beginnen met Duits leren via NHA. Meld je nu aan door hier te drukken of door op de banner hieronder te drukken:

 


Duits leren

 

De voordelen op een rij van Duits leren bij NHA:

 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert
 • Je bepaalt zelf je studieschema
 • Goed in te passen in een druk bestaan
 • Je wordt begeleidt door een professionele vakdocent
 • NHA is een van de grootste aanbieders van afstandonderwijs in Nederland
 • opleidingen zijn erkend  door de minister van onderwijs, cultuur en wetenschappen
 • hoge kwaliteitsgarantie
 • Er is een proefperiode van 2 weken en een niet geslaagd geld terug garantie
 • NHA biedt de laagste prijzen van Nederland
 • Er zijn leuke welkomstgeschenken

 

Wil je Duits leren bij NHA? Klik dan hier of op de banner hieronder:

 


Duits leren

 

Duits leren voor kinderen

Kinderen kunnen een taal gemakkelijker leren dan volwassenen. Als je het belangrijk vindt dat je kind naast Nederlands nog een andere taal beheerst is het verstandig om hem of haar al op jonge leeftijd met de taal te laten spelen. Duits is een hele praktische taal om als tweede te beheersen, aangezien het vele mogelijkheden biedt voor ons Nederlanders. Door je kind als op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met de Duitse taal, geef je hem of haar een voorsprong bij Duits leren op een hoger niveau. De hersenen van jonge kinderen zijn nog flexibel en daardoor kan een taal snel opgepakt worden. Er worden basisstructuren en verbindingen gemaakt die nodig zijn om een taal goed te beheersen, maar die op latere leeftijd niet meer gemakkelijk kunnen worden gemaakt. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met Duits leren Er zijn aanbieders van taalonderwijs die zich speciaal richten op onderwijs voor kinderen. LOI Kidzz, klik hier om de site te bezoeken, is daarvan een goed voorbeeld. Zij hebben de lesmethodes zodanig ingericht, dat kinderen spelenderwijs een taal ontdekken. Op die manier heeft het kind niet eens door dat hij bezig is met leren, waardoor het leren van de taal nog gemakkelijker gaat. Door op een dergelijke manier met een taal bezig te zijn leg je de juiste structuren. Meer weten hierover? Klik dan hier en bezoek de LOI Kidzz site.

Kinderen leren
De beste manier voor Duits leren voor kinderen is om op een leuke speelse manier met de taal bezig te zijn.

Inkomende zoekopdrachten:

 • -hoe kan je makkelijk duits leren?