Engels leren

Waarom Engels leren?

Engels leren is erg belangrijk. De Engelse taal is waarschijnlijk de belangrijkste taal in de wereld. Engels wordt door ongeveer 375 miljoen mensen als eerste taal gesproken en ongeveer 750 miljoen mensen beheersen Engels als tweede taal. In ruim 70 landen is Engels de officiële taal en het wordt op dit moment geleerd door ongeveer miljard mensen. Alleen al door de grote gebruik is Engels een hele belangrijke taal om te leren. Binnen het toerisme speelt Engels een grote rol. Op veel toeristische bestemmingen zoals de Verenigde Staten, Groot Brittannië en Australië wordt Engels gesproken als eerste taal. Daarnaast worden ook in niet-Engels sprekende landen veel toeristische producten aangeboden in de Engelse taal. Engels leren kan daarom erg handig zijn als je houdt van reizen. Ook is Engels leren handig als je graag in eigen land blijft. Veel films, muziek en boeken zijn immers in het Engels. Wil je daarvan kunnen genieten, dan is het noodzakelijk dat je de Engels beheerst. Ook is veel van de informatie die je op internet kunt vinden in het Engels. Daarom heb je veel meer informatie tot je beschikking als je Engels begrijpt. Ook heb je veel meer carrière mogelijkheden. Bij internationale bedrijven is de voertaal namelijk veelal Engels. En ook bij verschillende beroepen bij lokale bedrijven is kennis van de Engelse taal een must. Engels leren is dus echt een aanrader!

 

De belangrijkste redenen voor Engels leren:

 • Engels is de belangrijkste taal ter wereld
 • Je kunt met miljoenen meer mensen communiceren als je Engels spreekt
 • Je hebt veel meer films, muziek en boeken waar je uit kunt kiezen
 • Je carrière mogelijkheden verbeteren aanzienlijk

 

Waar Engels leren?

Als je Engels wilt leren hoef je niet per se de deur uit. Je kunt kiezen voor een van de beste opleidingen in Nederland, die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Deze opleidingen worden aangeboden door NHA. NHA is een van de grootste taalopleiders in Nederland. Met 75 jaar ervaring en een aanbod van ruim 70 talen, biedt NHA kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Onlangs heeft onafhankelijk onderzoek door Universiteit Twentes Newcom uitgewezen dat studenten van NHA bovengemiddeld tevreden zijn over de begeleiding, de service, de prijsstelling en de kwaliteit van de opleidingen aangeboden door het NHA. Wil jij ook studeren bij een opleidingsinstituut met hoge slagingspercentages, klik dan op de onderstaande link en begin direct:

 


Engels leren

 

NHA biedt als enige opleidingsinstituut in Nederland een ‘niet geslaagd, lesgeld terug’ garantie. Wil je Engels leren bij NHA dan heb je vier opties. Je kunt kiezen uit Levend Engels voor beginners, Levend Engels voor gevorderden, Business English en Zakelijke Correspondentie Engels. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Als je met een cursus Engels leren begint, dan ontvang je het lesmateriaal thuis. Je kunt studeren waar en wanneer je zelf wilt. Je bepaald zelf je studietempo en je mag maar liefst 5 jaar lang huiswerk ter beoordeling insturen. De cursus wordt begeleid door een gediplomeerde vakdocent met veel ervaring. Je kunt de vakdocent online bereiken en mocht je er de voorkeur aan geven dan kun je ook contact onderhouden via de post. Je kunt via het studentenplaza contact zoeken met je medestudenten en samen studeren. Zo wordt Engels leren nog leuker. Wil je ook vandaag nog beginnen? Klik dan hier:

 


Engels leren

De voordelen het NHA op een rij:

 • NHA is één van de grootste aanbieders van afstandonderwijs in Nederland
 • NHA heeft al 75 jaar ervaring met afstandonderwijs
 • ISO 9001 gecertificeerd: dat wil zeggen een hele hoge kwaliteitsgarantie
 • Uniek in Nederland ‘niet geslaagd, lesgeld terug’ garantie
 • Studeren waar en wanneer het jou uitkomt
 • Goed te combineren met een baan
 • Hoog slagingspercentage
 • Begeleiding door een ervaren vakdocent
 • Studeren op je eigen tempo
 • Starten kan op elk moment
 • Laagste lesgeld van Nederland

 

Meld je aan als je wilt beginnen met Engels leren. Momenteel krijg je een handige vertaalcomputer bij een cursus Engels. Klik hier om je in te schrijven:

 


Engels leren

Engels leren voor kinderen

Als je een vreemde taal, zoals Engels wilt leren, dan kun je niet vroeg genoeg beginnen. Op jonge leeftijd kun je een taal makkelijker leren. Naarmate je ouder wordt kost het meer moeite. Helaas wordt er tegenwoordig weinig ruimte ingebouwd om Engels te leren op school. Door een overvol lesprogramma is het voor veel scholen niet mogelijk om meer tijd te besteden aan Engelse les. Het is echter aangetoond dat een kind dat goed Engels beheerst een enorme voorsprong heeft op kinderen die geen tweede taal beheersen. Dit kan worden opgevangen door kinderen Engels te laten leren buiten school om. Een cursus van LOI Kidzz kan hierbij een uitkomst bieden. LOI Kidzz biedt cursussen Engels leren aan die specifiek zijn gericht op jonge kinderen. Tijdens de cursus maken kinderen spelenderwijs kennis met de Engelse taal. Hierbij hebben ze echter nauwelijks het idee dat ze aan het leren zijn, omdat het lesmateriaal zo leuk is. Een ideale manier om voor kinderen de basisvaardigheden van het Engels eigen te maken. Gun je je kind ook een voorsprong. Bestel dan vandaag nog de cursus Engels leren bij LOI Kidzz. Druk hiervoor hier of op de onderstaande banner:

Engels leren kinderen

Engels leren kan dus erg makkelijk zijn!