Italiaans leren

Waarom Italiaans leren

Mensen willen Italiaans leren voor sterk uiteenlopende redenen. Zo zijn er mensen die Italiaans leren om tijdens de vakantie met Italianen te kunnen communiceren en zo interessante contacten kunnen leggen. Ook is een beter begrip van de Italiaanse cultuur en kunst een regelmatig opgegeven reden voor Italiaans leren. Hier dichtbij ligt het argument dat het je persoonlijke ontwikkeling vergroot door Italiaans leren. Daarnaast is het voor mensen die een huis bezitten in Italië of die op enige andere manier verbonden zijn aan het land is het erg prettig als ze de Italiaanse taal beheersen. Datzelfde geldt als je voor je werk contacten moet onderhouden met Italianen of vaak in Italië moet zijn. Italiaans leren is in de laatste twee gevallen een hele grote pre en eigenlijk zelfs een must. Wat iemands beweegredenen ook zijn, het leren van een extra taal is nooit weg. Je kunt met meer mensen communiceren en dat heeft veel voordelen. En hoewel Italiaans een moeilijke taal lijkt, is het toch gemakkelijker dan je denkt om de taal eigen te maken. Wil je graag Italiaans leren, aarzel dan niet langer maar begin eraan. Dit zelfde geldt ook bijvoorbeeld voor Engels leren.

 

Waar Italiaans leren

Je kunt gewoon thuis en op je eigen tempo Italiaans leren. Dit kun je doen door een cursus Italiaans te volgen bij NHA. NHA is één van de grootste en best bekende taalopleiders van Nederland. NHA biedt een hoge kwaliteit en laag lesgeld. Alle cursussen heb je de eerste 14 dagen op proef. Je kunt dan kijken of de cursus bevalt. Als dat niet het geval is kun je het aangetekend retourneren. Deze proefperiode kan worden aangeboden omdat de kwaliteit van de cursussen bewezen hoog is. NHA werkt met de beproefde E.L.S.methode waardoor Italiaans leren snel en gemakkelijk gaat. Door de hoge kwaliteit biedt NHA als enige opleidingsinstituut in Nederland een ‘niet geslaagd, lesgeld terug’ garantie. Wil jij ook Italiaans leren met een kwalitatief hoogwaardige cursus, klik dan hier:

 


Italiaans leren

 

NHA biedt zowel “Levend Italiaans” voor beginners als voor gevorderden. Je krijgt bij de cursus begeleiding door een vakdocent. Bij het lesmateriaal komen cd’s en een discman, en je krijgt de geluidsbestanden bovendien digitaal, zodat je ze kan afspelen op je PC, smartphone, mp3 speler of tablet. Als je een van de cursussen Italiaans leren besteld krijg je bovendien gratis een handzame vertaalcomputer. Daarmee kunt u snel woorden vertalen van het Italiaans naar het Nederlands en andersom. Ook biedt het NHA vaak kortingen op de adviesprijzen voor cursussen en zijn er vaak leuke acties. Op dit moment krijg je bij het bestellen van een cursus een Tablet PC cadeau, samen met de cursus Timemanagement. Wacht dus niet langer maar begin vandaag nog met Italiaans leren. Wil je deze wek nog beginnen met Italiaans leren? Meld je dan nu aan en druk op de onderstaande banner:

 


Italiaans leren

 

De voordelen van Italiaans leren bij NHA op een rij:

 • Comfortabel thuis studeren en dus geen reistijd
 • Op je eigen tempo studeren
 • Goed te combineren met een baan
 • NHA is een van de grootste scholen voor thuisstudies
 • Kwalitatieve opleidingen
 • Scherpe prijzen: laagste lesgeld van Nederland
 • Leuke welkomscadeau’s
 • Belastingvoordeel en andere voordelen
 • Makkelijk online contact met je medestudenten via het studentenplaza
 • Professionele studie begeleiding
 • Je kunt elk moment beginnen met Italiaans leren

 

Vraag nu een cursus aan en begin direct met Italiaans leren en klik hier of op onderstaande banner:

 


Italiaans leren

 

Italiaans leren voor kinderen

Bij Italiaans leren geldt, net als bij elke andere taal, dat het beter is om zo jong mogelijk te beginnen. Wetenschappelijk is bewezen dat jonge kinderen gemakkelijker talen leren dan pubers en zeker beter dan volwassenen. Dat komt omdat bij jonge kinderen de hersenstructuren nog flexibel zijn en de flexibiliteit afneemt naarmate je ouder wordt. Heeft je kind een relatie met Italië en vindt je Italiaans leren belangrijk voor hem of haar, zorg dan dat ze van jongs af aan beginnen met Italiaans leren. Er zijn verschillende onderwijsinstellingen, zoals het LOI Kidzz, klik hier om de site van LOI Kidzz te bezoeken, die speciaal taalcursussen aanbieden voor kinderen. Het is van belang dat kinderen spelenderwijs met een taal bezig zijn. Meer weten hierover? Klik dan hier en bezoek de LOI Kidzz site.

Kinderen leren Door op een speelse manier bezig te zijn met de taal zullen ze het gemakkelijkst Italiaans leren.